Mogelijkheden

LOGRAN Las- en Constructiebedrijf B.V. is ingericht voor het vervaardigen van zware en middelzware projecten uit koolstofstaal. We hebben de beschikking over verschillende productieruimtes.
De productieruimtes voor het lassen is zo ingericht dat we werkstukken van diverse afmetingen kunnen plaatsen en manipuleren.
De afmetingen van de hoofdwerkplaats zijn 65×20 meter en een vrije hoogte van 8 meter onder de kranen. De bovenloopkranen in deze hal kunnen gezamenlijk 80 Ton hijsen.

In de productie voor het voor- en nabewerken worden wanneer nodig alle profielen en balken op maat gezaagd. In deze ruimte bevind zich ook onze Anayak bedfreesmachine met een bereik van 4000x1000x1200mm. Hierop worden diverse machinale bewerkingen voor en na het lassen uitgevoerd. Vanwege de open constructie van de freesmachine is het ook mogelijk om langere producten te verspanen.

LOGRAN werkt regelmatig samen met notified body’s, projectmanagers of lascoördinatoren van de opdrachtgevers. Het ruime bedrijfsbureau bied iedere betrokkene de ruimte om tijdens het proces zijn of haar administratieve taken te verwerken.

Op het buitenterrein kunnen we diverse afgeronde projecten tijdelijk opslaan of assembleren. Tevens bied het buitenterrein de mogelijkheid voor het uitvoeren van loadtesten.

 

We hebben veel ervaring met het vervaardigen van producten in samenwerking met diverse kwaliteitscontrole instanties. Al onze lassers zijn daarom in het bezit van hun 9606-1 Certificaat.
Diverse instanties waar we onder andere mee samen werken in opdracht van de klant: